А Дейта Про ще предоставя медийно наблюдение и анализ на Европейския институт за равенство между половете

С гордост съобщаваме, че А Дейта Про, в частност екипът й Персептика ще предоставя услуги за медийно наблюдение и анализи на Европейския институт за равенство между половете (EIGE).

Персептика ще приложи опита си в медийния мониторинг и анализ, за да помогне на EIGE да осъществява своите планирани комуникационни и медийни дейности. Престижният четиригодишен рамков договор ще бъде съсредоточен върху наблюдението на медийните дейности на EIGE.

Eвропейските институции са сред най-взискателните клиенти, а поръчката, възложена на А Дейта Про от EIGE, е значително постижение като се има предвид ожесточената конкуренция, пред която са изправени всички, участващи в процедури за възлагане на обществени поръчки.

„Вярвам, че два фактора, доведоха до това А Дейта Про да спечели този договор. Първо, изобилие от знания и опит в областта на медийния мониторинг и анализ, генерирани през годините, работейки както за бизнес, така и за институционални клиенти. И второ – личният интерес на екипа на Персептика в равенството между половете и дискриминацията“, сподели Георги Ауад, директор Персептика.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *