Политика за защита на личните данни

Добре дошли на уеб страницат на клъстър „Сдружение за знание интензивно развитие“ (СЗИР) – www.kida.bg.

Последна промяна:  05.2018

СЗИР има много сериозно отношение към защитата на личната Ви информация в интернет. Този документ обяснява нашите виждания и практики относно поверителността и как те могат да се отнасят до Вас като потребител на нашия уебсайт.

Вие или Вашият – означава „Вие“ като посетител на уебсайта kida.bg. Ние, наш или нас означава kida.bg. Нашият сайт означава kida.bg.
РАЗДЕЛ 1 – КАКЪВ ТИП ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ ОТ ВАС
Ние събираме информацията Ви, когато попълните формуляра за добавяне на коментар на нашия сайт www.kida.bg. Това включва възможността да използвате нашия сайт, да публикувате материали или да поискате допълнителнa информация. Ако се свържете с нас чрез имейл, е възможно да запазим копие от тази кореспонденция.
Информацията, която събираме от Вас, може да включва; Вашето име, имейл адрес, име на фирма, плюс всякаква информация, която предоставяте доброволно.
Детайли за вашите посещения в сайта ни, включително, но не само, трафик-данни, данни за местоположение и други комуникационни данни не събираме или следим.
РАЗДЕЛ 2 – ЗАЩО СЪБИРАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ
 
Ние може да използваме информацията, която събираме от Вас, когато се сърфирате в уебсайта или използвате определени други функции на сайта  (коментар под статия например) по следните начини:
– Да подобрим уебсайта си, за да Ви обслужваме по-добре.
– Да се свържем с Вас след кореспонденция (имейл или телефонни запитвания)
РАЗДЕЛ 3 – КАК ЗАЩИТАВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ
 
Нашият уебсайт се сканира редовно за дупки в сигурността и известни уязвимости, за да направим посещението Ви възможно най-безопасно.
Вашата лична информация се намира зад защитени мрежи и е достъпна само за ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи и са длъжни да пазят поверителността на информацията Ви.
РАЗДЕЛ 4 – ЗА КАКЪВ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ СЪХРАНЯВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ
Ако споделите коментар под статия на сайта, ние най-вероятно ще получим Вашето име, имейл и има на фирма. Вашите лични данни ще бъдат съхранявани в рамките на 2 г.
Можете да изпратите заявка ръчно на имейл адрес info@kida.bg, ако желаете информацията Ви да бъде забравена веднага и завинаги!
РАЗДЕЛ 5 – ОПОВЕСТЯВАНЕ НА ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ
 
Може да оповестим Вашата лична информация, ако сме длъжни от закона да го направим. Също така, ако сайтът ни е обединен с друга компания, информацията ви може да бъде прехвърлена на новите собственици, така че те да продължат да продават и поддържат нашите продукти и услуги.
ВАЖНО: Ние не продаваме, не даваме под наем или даваме достъп до Вашата лична информация на трети страни, включително, но не само рекламодатели, стратегически партньори или доставчици. Приемаме защитата на вашата лична информация много сериозно.
 
РАЗДЕЛ 6 – КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРАВА
Имате право по всяко едно време да поискате копие от информацията, която държим за вас. Ако желате да получите копие на част от информацията или цялата Ви лична информация, моля, изпратете ни имейл на следния адрес.
Имейл: info@kida.bg
Искаме да се уверим, че личната Ви информация е точна и актуална. Можете да ни пишете да коригираме или премахнем информацията, която смятате за неточна.
РАЗДЕЛ 6 – ПРОМЕНИ В ПОЛИТИКАТА НИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Всички промени, които правим в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани директно тук на тази страница, и ако е уместно, ще Ви бъдат съобщени по имейл.
РАЗДЕЛ 7 – КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС
 
Ако желаете да: получите достъп, да коригирате, премахнете или изтриете личната информация, която имаме за Вас, да подадете жалба или просто се нуждаете от повече информация, свържете се с наш служител, който отговаря за защитата на личните Ви данни на имейл: info@kida.bg