Айдентрикс присъства на TEDxNBU

Една от основополагащите цели на „Сдружението за знание-интензивно развитие“ е да насърчава сътрудничеството между бизнеса и образователните институции, тъй като за развитието на регионалния пазар за знание-интензивни услуги е от съществена важност наличието на компетентни кадри и тяхната професионална реализация.

Именно за това, за нас е изключитено ценно партньорството ни с Великотърновския университет, което ни предоставя пряка възможност да насочим усилията си към създаването на едно устойчиво сътрудничество между бизнеса и образованието в България.

По този повод с гордост искаме да съобщим за присъствието на директора и създателя на Айдентрикс, Владимир Петков, на тазгодишната TEDx конференция в НБУ. На събитието той разказа за последните тенденции в областта на изкуствения интелект и как те влияят на развитието на бизнеса.

„Сдружението за знание-интензивно развитие“ и Айдентрикс са винаги отворени към нови компетентни кадри и за това за нас беше чест да присъстваме на тазгодишната TEDxNBU и да се срещнем с някои от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *