Айдентрикс се представи на ежегодното изложение на световните издатели

Горди сме да съобщим, че Айдентрикс присъства на световното издателско изложение за 2016 – едно от най-знаковите събития за цялата индустрия.

Дългогодишната страст на екипа на Айдентрикс заедно със сериозния им опит в медийните и технологични среди им помага да разработят оптимални решения за всяка стъпка от жизнения цикъл на създаване на съдържание: от най-съвременна система за управление на съдържанието (CMS) до автоматично категоризиране на съдържанието, препокръки и наименоване на познат обект (NER).

Еднo от най-търсените им решения е автоматизираната журналистика, чрез която може да се създават хиляди новини или доклади по определени теми много по-бързо, по-евтино и с по-малко грешки, отколкото човек би могъл.

Разгръщането на продукта беше подкрепено от силните страни на холдинга А Дейта Про, към който Айдентрикс принадлежи. А Дейта Про е глобална компания с екип от 350+ анализатори на данни, които говорят 40+ езика и притежават ценни познания за широк набор от държави, региони и индустрии.

Издателите могат да разчитат на екипа от анализатори на А Дейта Про да изберат точните уеб източници, докато редакторите съставят най-подходящите шаблони, а софтуерните инженери създават системи за събиране на данни и алгоритми за генериране на съдържание. В допълнение могат автоматично да се категоризират и маркират данните, така че директно софтуерът на Айдентрикс да разпознава имената на фирми, географски обекти, и т.н.

Като поддръжници на устойчивото развитие и растеж на бизнеса чрез иновации, за Айдентрикс беше интересно и полезно да се срещне със съмишленици от бранша и да обсъди възможностите за сътрудничество на изложението в Лондон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *