Christmas Charity Bazaar предстои

СЗИР с радост се включва в тазгодишното издание на Благотворителния базар, организиран от компания A Data Pro. Събитието ще се проведе на 9-ти декември в три града – София, Пловдив и Велико Търново. Целта е чрез дарителство да се подпомогнат каузи, свързани с деца и образование. Самия избор на благотворителни инициативи и гласуването за тях може да следите в реално време във Facebook ивента, където и да заявите своето присъствие: https://www.facebook.com/events/229952347436138/?

На Christmas Charity Bazaar 2016 ще вземат участие и ще присъстват освен редица партньори и приятели на A Data Pro – СЗИР, ВТУ, SeeNews, Identrics, Media Monitor, Perceptica, Semantic Interactive като част от имената. Това създава отлична възможност за среща с вече текущи членове на клъстера, както и за приобщаването на нови такива.

Екипът на СЗИР ще направи три отделни презентации във всеки един от градовете – София, Пловдив и Велико Търново. По време на тях ще разкажем защо вярваме в клъстерния подход, какви са неговите предимства, какво свършихме за тези няколко месеца и какво предстои през 2017.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *