Програма на конференцията „Стойността на комуникациите в дигиталната ера”

 

Нашата конференция на тема “ наближава и сега е подходящия момент да ви разкажем повече за програмата.

Събитието ще открият Томислав Дончев, Заместник министър-председател на Република България, Даниел Панов, Кмет на община Велико Търново, Илия Кръстев, Изпълнителен директор на A Data Pro и Проф. д-р Христо Бонджолов, Ректор на Великотърновски университет „Св.Св. Кирил и Методий“

Ще продължим с лекция от Джона Бърк от “Измерване на комуникациите – минало и настояще”, Изпълнителен директор на Международна асоциация за оценка и измервания на комуникациите (AMEC). Тя ще разкаже повече за необходимостта от нови показатели за измерване и оценка на комуникациите и ще ни въведе в стратегическите барселонски принципи и рамката за измерване на комуникациите, разработена от AMEC.

След нейната лекция Владимир Петков, Изпълнителен директор на Identrics и CTO на A Data Pro ще даде своята прогноза за медийното пространство през 2019.

А после ще можем да се участваме в практически семинар на комисията по измерване и оценка към Института по Връзки с обществеността (IPR), който ще ни даде обзор на моделите за измерване на комуникациите и възможностите им за използване. Той ще бъде воден от Ана Ади и Томас Щокле от експертната комисия за измерване и оценка на комуникациите на IPR.

Следобеда ще бъде посветен на три дискусионни панела.

В първия от тях, медии срещу бранд журналистика ще бъде дискутирано какво е мястото на традиционните медии в ерата на бранд журналистиката, дигитализацията и социалните мрежи.

Вторият среща PR и Marketing специалисти, които ще обсъдят какво означава да бъдеш PR експерт в дигиталната ера и каква е разликата при измерването на PR кампании в сравнение с маркетинговите такива.

Последния панел ще засегне отношенията на агенции и техните клиенти и ще отговори на въпроса, как бизнесът да насочи правилно инвестициите си посредством точна оценка на ефективността на комуникационните кампании?

Конференцията ще бъде завършена от обобщаваща сесия с възможност за допълнителни въпроси.

Ако всичко това ви звучи интересно и не искате да го пропуснете, регистрирайте се тук. Конференцията ще се проведе на 23 ноември от 9 часа в аулата на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *